Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A TARAMA Pi - Víz jellemzői és hatásai

Ebben a rövid leírásban az általunk forgalmazott víz néhány fontosabb tulajdonságáról és hatásáról írunk.

Az ember testének legnagyobb hányada víz. A víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet fogyasszunk, amely harmonizál a szervezetünkkel. Sajnos manapság ezt egyre nehezebb elérni. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de a Pi-víz ilyen víz, mely képes testünket a képességei szerinti legjobb teljesítményre késztetni. Hogy miért? Azáltal, hogy szerkezete és összetétele rendkívüli módon hasonlít a szervezetünkben található folyadékhoz. A Pi-víz az emésztő, tisztító és méregtelenítő szerveinkre gyakorolja a legnagyobb pozitív hatását, hiszen ezek az első szervek, amelyekkel a szervezetbe beáramlott folyadék először érintkezik (gyomor, vesék, máj, epe).
Hosszabb távon azonban az egész testre jótékony befolyása van. Amit fogyasztói rendszeresen vissza is igazolnak.

Hatásai:

1.Elősegíti a szervezetben felhalmozódott és lerakódott méreg- és salakanyag kiáramlását, nagyon erős méregtelenítő hatású.

2. Erős az anti-oxidációs hatása. Az anti-oxidációs hatás megakadályozza a szabad gyökök (oxigén peroxid) túlzott felszabadulását. Lassítja az öregedést és számos betegség megelőzésében hatékonyan segít.

3. Lúgosító hatású, mivel a pH-ja ~ 8-as. Szervezetünk vérének pH-ja 7.35-7.45 között van, a Pi-vízé ennél magasabb, ezért lúgosító hatású.

4. Normalizálódik az anyagcsere folyamat. Mivel összetétele nagyon hasonló a szervezetünkben található folyadékhoz, emiatt kevesebb energia vész el az anyagcsere folyamán, ezáltal csökken a szervezet terhelése. A Pi-víz aktiválja az enzimeket, ezáltal a tápanyagok is gyorsabban és kisebb energiafelhasználással szívódnak fel.

5. Számos vizsgálat bizonyította, hogy a Pi-víz fogyasztása nyugtat, növeli az erőnlétet, és csökkenti a stressz negatív hatásait.

6. A bacilusok és mikrobák szaporodását gátolja.

Biztos felmerült már a kérdés, hogy kik fogyaszthatják és mennyit?
A válasz a következő; mivel a víz steril, baktériummentes, adalék- és mesterséges anyagoktól mentes, ezért a csecsemő kortól kezdve a legidősebb korosztályig korlátozás nélkül fogyasztható.

Az orvostudomány által, fogyasztásra javasolt folyadékmennyiség felnőtteknek napi 2-3 liter.

Jellemzői:

Az egyik legfontosabb tulajdonsága talán, hogy íze rendkívül finom, lágy, selymes nagyon kellemes.
Megtalálható benne az összes, fontos ásványi anyag, úgymint a foszfor, kalcium, magnézium, kálium, mangán, nátrium. Ezek az ásványok, ionizált azaz aktív formában vannak jelen így szervezetünk képes hasznosítani őket. A Pi-víz kivételes forrása annak az ideális víznek, amelyre a testnek szüksége van. Fogyasztásával kimagasló sav-bázis egyensúlyt érhetünk el a szervezetben.

Klór és nitrát menetes!

Nem mellesleg igen magas az oldott oxigén tartalma is, 15 mg/l míg a normál csapvíznek az oxigén tartalma kb. 3-5 mg/l.
A jótékony hatásairól még hosszasan lehetni írni, de jobb ha személyes próbálja ki Ön is!